Αγαπητοί επισκέπτες,
Οι Δελινοδιαδρομές περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον φωτογραφίες του Τριγωνικού Κοζάνης, φωτογραφίες από διαδρομές και πορείες που έγιναν κοντά στο χωριό και στην γύρω περιοχή, καθώς επίσης βίντεο σχετικά με το χωριό.

Δελινοπαλιές

Όλα τα άλμπουμ

Βίντεο που αφορούν το χωριό μας

21/8/18

 Πάσχα 19 Απριλίου 1998
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ

Πάσχα 19 Απριλίου 1998 πρώτη μέρα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΟΣ-ΓΙΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ

Παρασκευή απόκρεων του 1998. Καθόμασταν στο καφενείο του Στέργιου στο στρογγυλό τραπέζι στη γωνία κι συζητούσαμε ως συνήθως διάφορα, πολιτικά, ιδέες επιχειρηματικές κι ότι άλλο βάζει ο νούς σας. Ξαφνικά κάποιος δε θυμάμαι ποιος είπε γιατί δεν παίζουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σαστίσαμε όλοι για λίγο μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε. Αυτή η κουβέντα μας χτύπησε όλους σε ένα απ’ τα ευαίσθητα σημεία μας. Χρόνια είχαμε να παίξουμε μπάλα, γιατί η ομάδα μας είχε διαλυθεί. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Μέσα μας όλοι είχαμε τη δίψα ,τη λαχτάρα να παίξουμε, γιατί όλοι περάσαμε απ’ την ομάδα κι παίξαμε. Μετά από αυτό κι μέχρι τα ξημερώματα όλη η συζήτηση στρεφόταν γύρω απ’ το ματς. Αποφασίστηκε να φτιάξει μια ομάδα ο Φώτης κι μια ο Κουτσογεωργάς με τη μέθοδο του πατήματος. Ο Φώτης την ονόμασε ΓΙΑΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ κι ο Κουτσογεωργάς ΜΑΝΙΑΚΟΣ. Το παιχνίδι ορίστηκε να γίνει το πάσχα. Ο Παπαδόπουλος Χρήστος ( Τακάρας) ανέλαβε σαν χορηγός να δωρίσει τις στολές για το παιχνίδι. Στο πάτημα πρώτος πάτησε ο Φώτης κι η σειρά των παιχτών που παίρνονταν για κάθε ομάδα ήταν η εξής:


Μετά ο Παπαθανασίου Τάκης ανέλαβε να κάνει τις παρακάτω προσκλήσεις και να καθαρογράψει τις συνθέσεις κάθε ομάδας. Στάλθηκαν σ’ ολους τους παίχτες.

 
Για την ιστορία, διαιτητής ήταν ο Κούτσιανος Γιάννης κι επόπτες ο Χατζόπουλος Στράτος και Κούτσιανος Αθανάσιος. Το παιχνίδι τέλειωσε με σκορ 2-1 υπέρ των Γιαστραμμένων. Τα γκολ των Γιαστραμμένων πέτυχαν: Ο Παπαδόπουλος Χρήστος το 1-0 στο 26ο λεπτό με δυνατό σούτ, το 2-0 ο Παπαθανασίου Τζίμης στο 37ο λεπτό με προβολή στην επαναφορά της μπάλας χτυπώντας δοκάρι σε σουτ του Παπαδόπουλου Χρήστου. Για τους Μανιακούς σκόραρε ο Κωνσταντόπουλος Κώστας στο 43ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή.
Το κύπελο το πήραν οι Γιαστραμμένοι
Τζίμης Παπαθανασίου 



βίντεο