Αγαπητοί επισκέπτες,
Οι Δελινοδιαδρομές περιλαμβάνουν ως επί το πλείστον φωτογραφίες του Τριγωνικού Κοζάνης, φωτογραφίες από διαδρομές και πορείες που έγιναν κοντά στο χωριό και στην γύρω περιοχή, καθώς επίσης βίντεο σχετικά με το χωριό.

Δελινοπαλιές

Όλα τα άλμπουμ

Βίντεο που αφορούν το χωριό μας

29/10/13

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι κάτοικοι του Τριγωνικού Κοζάνης, τίμησαν και φέτος με την παρουσία τους, την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το  Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Τριγωνικού, στην πλατεία του χωριού. Η δοξολογία, η κατάθεση στεφάνου, η ομιλία σχετικά με την 28η  Οκτωβρίου 1940 και το ποτό που προσφέρθηκε, ήταν αρκετά για τη μικρή γιορτή, ώστε να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν τους παρεβρισκόμενους συγχωριανούς μας. Κάντε κλικ στην φωτογραφία για φωτογραφικό υλικό.
 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ ΤΩΝ BLOG

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ ΤΩΝ BLOG
Ζητούμε συγνώμη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με τις παραπομπές ( link ) των Blog ¨Δελινοδιαδρομές ¨ και ¨Δελινοπαλιές¨, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργούν οι περισσότερες από αυτές. Σας πληροφορούμε ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ότι δεν οφειλόταν σε δικό μας λάθος. Παρακαλείστε όσοι από εσάς επιθυμείτε, να μας ενημερώνετε αν διαπιστώσετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε πολύ.